Εξυπηρέτηση πελατών

Μεταφορικά & Αποστολές Προϊόντων

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ως συστημένα. Τα έξοδα αποστολής είναι μόλις 2.5€ ανά παραγγελία, ενώ σε περίπτωση που οι αγορέςσας υπερβούν τα 40€, σαςκάνουμε δώρο τα μεταφορικά! Οι αποστολές πραγματοποιούνται την αμέσως επόμενη μέρα της παραγγελίας σας, για προϊόντα άμεσα διαθέσιμα (εντός αποθέματος). Η Ergostyl εγγυάται την ασφαλή και ταχύτατη μεταφορά των προϊόντων στη διεύθυνση παραλαβής.

Επιστροφές

Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος στην αποστολή ενός προϊόντος, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής του, ζητώντας είτε την επιστροφή των χρημάτων σας, είτε την αλλαγή του εμπορεύματος. Ο πελάτης ζημιώνεται μόνο τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος.
Παραγγελίες
Για να τοποθετήσετε μία παραγγελία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το online κατάστημά μας. Εναλλακτικά, παραγγελίες γίνονται δεκτές και μέσω τηλεφώνου: 2310 511665. Για παραγγελίες χονδρικής πώλησης επικοινωνήστε μαζί μας για την προσαρμογή των προϊόντων μας στο δικό σας διαστασολόγιο/χρωματολόγιο.

Πληρωμές

Η Ergostyl δέχεται πληρωμές με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με Αντικαταβολή (+2.5€)
Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Με χρήση πιστωτικής κάρτας

Paypal

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. Η Ergostyl δεν αποθηκεύει προσωπικά στοιχεία των πελατών της, ενώ όλες οι πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται στο ασφαλές περιβάλος της Τράπεζας Πειραιώς.